Center harmonik Drobnič

Center harmonik Drobnič

Rabljene harmonike

MELODIJA CFB SPECIAL

Harmonika Melodija Special CFB je triglasna, ima podaljšano tastaturo in ima dimenzijo 41 cm. To je bil model, ki so ga v tovarni Melodija izdelovali pretežno za ameriško tržišče. Je odlično ohranjena in ima originalen kovček.

Cena: 1.200 €

ALPENGOLD 96 BASNA 3 GLASNA s helikon basi

Harmonika je 96 basna, triglasna in ima helikon base. Ima dvojni tremolo (8-8-8). Vgrajene ima tipo a mano glasilke in ima profesionalno mehaniko. Ima originalen kovček. Stara je pol leta.

Cena: 4.500 €

WELTMEISTER 120 BASNA 4 GLASNA

Harmonika je 120 basna, štiriglasna s pikolom, zelo dobro ohranjena , s profesionalnimi pasovi in z zelo dobrim kovčkom. Možna zamenjava z doplačilom.

Cena: 670 €

BUTOLEN B-Es-As

Diatonična harmonika Butolen je B-Es-As uglasitve, stara je 3 mesece (april 2019), velikosti 38cm. Vgrajene ima profesionalne tipo A mano glasilke, je skoraj neigrana in praktično kot nova. Ima originalen kovček(na sliki).

Cena: 1.900 € 

MELODIJA III GLASNA 80 BASNA

Harmonika Melodija Violeta ima 34 tipk, je triglasna v kombinaciji (8-8-16) in 80 basna. Je zelo dobro ohranjena, generalno servisirana in uglašena. Ima kovček.

Cena: 650 € 

Diatonična harmonika BELTUNA

Nove diatonične harmonike Beltuna so vrhunske, profesionalne izdelave.

Izbirate lahko med vsemi vrstami uglasitev, različnimi glasilkami, barvami, oblikami,... V harmoniko so lahko na nekaterih modelih vgrajeni tudi registri. 

Po naročilu vam lahko v tovarni Beltuna izdelajo popolnoma unikatno harmoniko.

 https://www.beltuna.com/en.php

 Cena: od 2.900 € naprej

HOHNER AMICA 3 glasna 72 basna

Harmonika Hohner Amica ima 34 tipk, je 72 basna in triglasna v kombinaciji (8-8-16). Je odlično ohranjena. Ima kovček. Na voljo v rdeči in črni barvi.

Cena: 950 € 

<< < nazaj [1 / 6] naprej > >>