Center harmonik Drobnič

Center harmonik Drobnič

Rabljene harmonike

HOHNER 40 BASNA

Hohner otroška klavirska harmonika s 26 tipkami, s 40 basi dvoglasna idealna za začetnike. Je servisirana in zelo dobro ohranjena. Ima originalen kovček.

Cena: 410 €

HOHNER MORINO VN

Harmonika Morino VN je iz prve generacije harmonik VN in ima še rumene slonokoščene tipke. Je odlično ohranjena in ima originalen kovček. Možna zamenjava z doplačilom.

Cena: 3.300 €

BELTUNA 80 BASNA 3 GLASNA

Harmonika Beltuna Studio 34/III/80 spada med ene najboljših v svojem razredu. Vgrajene ima tipo a mano glasilke in ima originalen kovček.

Cena: 2.800 €

HOHNER ATLANTIC IVN 120

Harmonika Atlantic IV 120 s črnimi registri spada med boljše tovrstne harmonike. Je solidno ohranjena, s kovčkom. Možnost zamenjave z doplačilom.

Cena: 1.050 €

 

SVETLIN C-F-B

Harmonika Svetlin (Anton) C-F-B je vrhunska profesionalna 38 cm harmonika. Stara je približno 10 let in je skoraj neigrana. Vgrajene ima a-mano glasilke. Je odlično ohranjena in ima originalen kovček. Možnost izposoje.

Cena: 2.100 €

MELODIJA B-Es-As 36CM

Melodija B-Es-As je narejena še v starih časih v Melodiji v Mengšu. Stara je približno 30 let. Vgrajene ima tipo a mano glasilke, ima dodatni gumb in šesti bas. Je telo dobro ohranjena in ima originalen kovček. Možnost izposoje.

Cena: 1.200 €

MELODIJA B-Es-As

Harmonika Melodija B-Es-As je 38 cm, letnik 2010. Vgrajene ima duraleksport glasilke. Je zelo malo igrana in je servisirana. Ima originalen kovček.

Cena: 1.600 €

<< < nazaj [1 / 5] naprej > >>