Center harmonik Drobnič

Center harmonik Drobnič

Rabljene harmonike

MELODIJA 80 BASNA 3 GLASNA

Harmonika je 80 basna, triglasna, ima 34 tipk. Narejena je v najboljšem obdobju izdelave harmonik v tovarni Melodija Mengeš. Vgrajene ima tipo a mano glasilke. Je servisirana in uglašena in odlično ohranjena. Ima kovček.

Cena: 650 €

MELODIJA CFB SPECIAL

Harmonika Melodija Special CFB je triglasna, ima podaljšano tastaturo in ima dimenzijo 41 cm. To je bil model, ki so ga v tovarni Melodija izdelovali pretežno za ameriško tržišče. Je odlično ohranjena in ima originalen kovček.

Cena: 1.200 €

ALPENGOLD 96 BASNA 3 GLASNA s helikon basi

Harmonika je 96 basna, triglasna in ima helikon base. Ima dvojni tremolo (8-8-8). Vgrajene ima tipo a mano glasilke in ima profesionalno mehaniko. Ima originalen kovček. Stara je pol leta.

Cena: 4.500 €

WELTMEISTER 120 BASNA 4 GLASNA

Harmonika je 120 basna, štiriglasna s pikolom, zelo dobro ohranjena , s profesionalnimi pasovi in z zelo dobrim kovčkom. Možna zamenjava z doplačilom.

Cena: 670 €

BUTOLEN B-Es-As

Diatonična harmonika Butolen je B-Es-As uglasitve, stara je 3 mesece (april 2019), velikosti 38cm. Vgrajene ima profesionalne tipo A mano glasilke, je skoraj neigrana in praktično kot nova. Ima originalen kovček(na sliki).

Cena: 1.900 € 

Diatonična harmonika BELTUNA

Nove diatonične harmonike Beltuna so vrhunske, profesionalne izdelave.

Izbirate lahko med vsemi vrstami uglasitev, različnimi glasilkami, barvami, oblikami,... V harmoniko so lahko na nekaterih modelih vgrajeni tudi registri. 

Po naročilu vam lahko v tovarni Beltuna izdelajo popolnoma unikatno harmoniko.

 https://www.beltuna.com/en.php

 Cena: od 2.900 € naprej

HOHNER AMICA 3 glasna 72 basna

Harmonika Hohner Amica ima 34 tipk, je 72 basna in triglasna v kombinaciji (8-8-16). Je odlično ohranjena. Ima kovček. Na voljo v rdeči in črni barvi.

Cena: 950 € 

<< < nazaj [1 / 6] naprej > >>