Center harmonik Drobnič

Center harmonik Drobnič

Rabljene harmonike

HOHNER MORINO IVN

Harmonika je 120 basna, štiriglasna, predelana iz kombinacije s pikolom (4-8-8-16) v kombinacijo z dvojnim tremolom za slovensko narodno glasbo (8-8-8-16) Harmonika ima vgrajene Bugari glasilke in je  zelo solidno ohranjena. Ima original Hohner bočni pas in nov kovček.

Možna zamenjava z doplačilom

Cena: 2.050 €

 

WELTMEISTER 48 BASNA

Harmonika je starejša, dobro ohranjena in uigrana. Na njej je začelo šolanje že veliko harmonikarjev. Ima dokaj ohranjen kovček.

Cena: 350 €

HOHNER MORINO VM

Hohner Morino VM je iz serije legendarnih harmonik. Harmonika je dobro ohranjena. Mehansko je bila vzdrževana pri Petru Galjotu, tonsko pa pri nas. Vgrajene ima Hohner glasilke. Na basni strani ima vgrajen Totter MIDI. Ima kovček.

Cena: 4.050 €

ALPENGOLD 96 BASNA 3 GLASNA s helikon basi

Harmonika je 96 basna, triglasna in ima helikon base. Ima dvojni tremolo (8-8-8). Vgrajene ima tipo a mano glasilke in ima profesionalno mehaniko. Ima originalen kovček. Stara je pol leta.

Cena: 4.500 €

WELTMEISTER 120 BASNA 4 GLASNA

Harmonika je 120 basna, štiriglasna s pikolom, zelo dobro ohranjena , s profesionalnimi pasovi in z zelo dobrim kovčkom. Možna zamenjava z doplačilom.

Cena: 670 €

Diatonična harmonika BELTUNA

Nove diatonične harmonike Beltuna so vrhunske, profesionalne izdelave.

Izbirate lahko med vsemi vrstami uglasitev, različnimi glasilkami, barvami, oblikami,... V harmoniko so lahko na nekaterih modelih vgrajeni tudi registri. 

Po naročilu vam lahko v tovarni Beltuna izdelajo popolnoma unikatno harmoniko.

 https://www.beltuna.com/en.php

 Cena: od 2.900 € naprej

FBB 3 GLASNA 80 BASNA

Nova harmonika FBB - Fabio Ballone Burini LIGHT 343/P je italijanska, profesionalna harmonika. Ima 34 tipk, je 3 glasna, v kombinaciji (8-8-16) in 80 basna. Vgrajene ima Tipo A Mano glasilke. Ima kovček.

Cena: 2.600€ (v ceno je vključen DDV) 

Za ostale modele po naročilu in dobavne roke nas kontaktirajte (040/365-233) 

http://www.fbbaccordions.it/products/?lang=en