Center harmonik Drobnič

Center harmonik Drobnič

Rabljene harmonike

MENGOZZI 120 BASNA 4 GLASNA

Harmonika je 120 basna z 41 tipkami in je štiriglasna, v kombinaciji 8-8-8-16 (dvojni tremolo brez pikola). Je brez kabine. Vgrajene ima tipo a mano glasilke. Primerna za igranje italijanske, francoske, istrske glasbe. Je dobro ohranjena in ima originalen kovček.

Cena: 900 €

ŠERCER 96 BASNA TRIGLASNA BREZ REGISTROV

Harmonika Šercer je unikatna, izdelana iz kombinacije lesa oreha in javorja rebraša, masiva, mat. Vgrajeno ima italijansko profesionalno mehaniko in profesionalne a mano terato glasilke. Je 96 basna, s 37 tipkami in triglasna, brez kabine in brez registrov. Kombinacija glasilk je: 8-8-8, pomeni, da ima dvojni tremolo.

  Cena: 3.700 €

ŠERCER 96 BASNA TRIGLASNA

Harmonika Šercer je unikatna, izdelana iz kombinacije lesa oreha in javorja rebraša, masiva, mat. Vgrajeno ima italijansko profesionalno mehaniko in profesionalne a mano terato glasilke. Je 96 basna, s 37 tipkami in triglasna, brez kabine. Kombinacija glasilk je: 8-8-16, pomeni, da ima enojni tremolo in nizko oktavo.

Harmonika se ne nahaja pri nas, dajemo pa zainteresiranim vse kontakte zanjo.

  Cena: 3.700 €

ŠERCER 96 BASNA ŠTIRIGLASNA

Harmonika Šercer je unikatna, izdelana iz oreha-masiva, mat. Vgrajeno ima italijansko profesionalno mehaniko in profesionalne a mano terato glasilke. Je 96 basna, s 37 tipkami in štiriglasna, brez kabine. Kombinacija glasilk je: 8-8-8-16, pomeni, da ima dvojni tremolo in nizko oktavo.

Harmonika se ne nahaja pri nas, dajemo pa zainteresiranim vse kontakte zanjo.

Cena: 4.550 €

Diatonična harmonika BELTUNA

Nove diatonične harmonike Beltuna so vrhunske, profesionalne izdelave.

Izbirate lahko med vsemi vrstami uglasitev, različnimi glasilkami, barvami, oblikami,... V harmoniko so lahko na nekaterih modelih vgrajeni tudi registri. 

Po naročilu vam lahko v tovarni Beltuna izdelajo popolnoma unikatno harmoniko.

 https://www.beltuna.com/en.php

 Cena: od 2.900 € naprej

FBB - FABIO BALLONE BURINI

Harmonike FBB so italijanske profesionalne harmonike. (Novo na tržišču)

Na voljo so klavirske in gumbne harmonike različnih velikosti, s standardnim basom ali konverterjem. 

BELTUNA PRESTIGE V 120

Harmonika je profesionalna, petglasna, 120 basna, s kabino in ima vgrajene a-mano glasilke. Je črne mat barve. Ima originalen kovček. Zelo malo rabljena. Možna zamenjava z doplačilom.

Informativna cena: 7.500 €